Bloggportalen Statistik

onsdag 16 oktober 2013

Bryta rutinerna för en kväll

Nils firar sin 21- månaders dag idag genom att stå och diska som vanligt men får sedan nog! "Nu struntar vi i matlagning idag och drar till IKEA istället!" utbrister Nils, eller det kan ha varit jag hehe... :) Sagt och gjort så packade hela familjen in sig i bilen och begav sig till varuhuset. 

Nils åt köttbullar med potatismos, och de vuxna åt grillad kyckling. Sedan shoppade vi en golvlampa till vardagsrummet, till Nils bord där det är så mörkt nu på kvällarna. Och sen köpte vi även en vägglampa till det Nils lekhörna under trappen. Nu saknar vi bara en maaaasssa lampor till övervåningen, men det får vi ta lite pö om pö, så det inte blir så hiskeligt dyrt på en gång.

Nils provlåg även några sängar, men det är ingen som vi har fastnat för riktigt.. Jag vill helst ha en juniorsäng med en utdragbar förvaringslåda under, det är ju väldigt praktiskt! Och förvaring är verkligen a och o känns det som, vi har ju inte jättemycket förvaringsutrymmen här hemma.

Nu har sonen somnat och vi ska titta på Bonde söker fru, perfekt onsdagskväll :)

"Nu drar vi morsan och skiter i vardagsrutinerna!! #rebellisk son"

Maaaat!

Far och son får plats i juniorsängen, Nils var fascinerad av sänghimlen!

Årstid golvlampa 349:-

Santir vägglampa 49:-
Här har vi drömsängen, Micki barnsäng med lådor, men den är dyyyyr! 4500:- för denna säng, inte riktigt vår prisklass..!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar