Bloggportalen Statistik

torsdag 5 september 2013

Bebismys

Ligger nu i soffan och tar igen mig. Alltid när jag lägger mig ner och slappnar av så sätter bebisen i magen igång och håller akrobat-föreställning! 

Efter att jag lämnat Nils så var jag på Maxi och handlade. Då fick jag som stramningar i sidan på magen och det brände som sjutton mot blygdbenet. Men så fort jag la mig ner nu när jag kom hem så försvann det så det får bli lite vila nu innan jag ger mig ut i trädgården och planterar mina höstkrukor! Det har verkligen varit full rulle den här veckan, så det ska bli skönt när maken kommer hem igen och kan avlasta lite!

Katten gjorde inbrott i tvättstugan idag. Och igår smet den in när jag gick ut med soporna och sprang blixtsnabbt upp oå övervåningen och in under vår säng..! 
Vi vill ju lära den att den inte bor här så därför tar vi alltid ut den så fort den tar sig in. Men den verkar inte riktigt fatta budskapet.. :) Funderar faktiskt på att inte bry mig om den och låta den komma och gå som den vill. Så kan man ju åtminstone vädra när man vill, eller liksom bara öppna en dörr eller ett fönster utan att smyga...! :) Tur att kattskrället åtminstone är söt!!!


2 kommentarer:

  1. Han kissar aldrig inne hos er? Jättesöt är han! Vems är han egentligen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Än så länge så har han inte kissat här inne tack och lov! Det är grannkatten, men de har bara haft honom några månader så han förstår nog inte ännu i vilket hus han bor..! :)

      Radera