Bloggportalen Statistik

söndag 14 juli 2013

Feber-skrutt

I eftermiddags så åkte vi ut till Michaela, Jonas och Olle som hade bjudit oss på middag. När Nils vaknade efter sin långa tupplur på dagen så var han jättehängig och kinkig. Så ute hos familjen F/S så blev han ännu varmare och fick feber så vi fick ge han alvedon och fick åka hem tidigt. Men vi hann med att äta en jättegod middag och supergod jordgubbspaj till efterrätt, stort tack för det! :) Olle ska ju också få ett syskon i början av december så jag och Michaela kommer att få vara mammalediga tillsammans ännu gång, så skoj! :)

Hoppas att lilleman mår bättre imorgon och att det inte är någon förkylning han har dragit på sig, de brukar ju bli så långdragna. Det kan vara effekter av vaccinationssprutan som han fick för den effekten skulle kunna komma efter cirka 10 dagar hade de sagt på BVC.. Vi får se helt enkelt hur han mår imorgon lillskrutten!

Pontus åkte ut och jagade vid 14 idag och ska jaga hela kvällen så han dyker nog inte upp förrän i natt någon, jag har ingen aning om vad han ska jaga, misstänker räv kanske?
Nåja, inget ätbart lär det bli iallafall! :)


Tacos!
Aldrig för sjuk för att klappa Lycka på rumpan! :)

1 kommentar:

  1. Härligt med vaccinationer eller hur! Otis har varit konstig v sin ända sen i fredags

    SvaraRadera