Bloggportalen Statistik

tisdag 23 juli 2013

En klassiker

Vi gjorde en klassiker igår, glömde pappans och sonens badkläder på badhuset! Så när Nils vaknade idag vid klockan 8 så åkte pappan och Nils och hämtade badkläderna så jag fick en extra lång sovmorgon! LJUVLIGT! 

På Rosenlundsbadet hade de till och med tvättat badkläderna så de var rena och fräscha. Stackars Nils trodde att han skulle få bada så han blev ledsen när de bara vände och åkte hem igen stackarn. Så nu när Nils vaknar efter sin tupplur så tänkte vi åka till en sjö i närheten och bada. Så kan vi sitta i vattenbrynet och bygga sandslott, (vi bygger, Nils river ned.. :) )

Till lunch idag så lagade jag ärtsoppa och pannkakor, blev så himla sugen på det! Nils hade inte ätit ärtsoppa innan, men han gillade det skarpt! Men han blandade ärtsoppa och pannkakor, såg sådär gott ut men han gillade det iallafall. :) Nu blev jag sugen på blåbärsmuffins, med smuldeg som topping.. Vi får bege oss ut i skogen i veckan och fylla upp vårt lager med blåbär helt enkelt! Åh, blåbärspaj...! Hehe, japp jag är hungrig typ heeela tiden!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar