Bloggportalen Statistik

tisdag 28 maj 2013

Huggorm!

Pappan gästbloggar idag igen på order av mamman. Idag åkte jag och sonen ut till landet, Knohult. Nils inspekterade där korna i hagen, något han fann mycket fascinerande. Dessa kor vågade sig inte fram hela vägen dock, så det får bli fler rundor för att kunna klappa dem.



Sedan var tanken att det skulle promeneras för att Nils skulle sova lite middag. Då stötte vi på denna huggorm liggande på vägkanten neråt sjön. Tänk alla ormar man går förbi som ligger i slyn eller mitten på vägen som man inte ser!


Det aktuella arbetet hemma på gården är just nu uppfräschning av exteriör. En hel del vitt om-målas och alla dörrar får ny färgsättning i ockragult. Det blir mycket fint! Här nedan är Nils med farfar och målat dörren.


Eftersom Nils ser hur viktigt det är med viltvård, ville han väldigt gärna sätta ut en saltsten. Detta har vi gjort en hel del tidigare, men nu fick Nils helt själv välja plats, och då valde han det senaste hygget hemma. Bra val, säger fadern. Han visar redan talang för detta.


Pappan passade på att skrapa lite färg, vilket Nils också ville göra. Man märker mer och mer hur Nils vill vara med och hjälpa till. Hoppas det håller i sig tills han iaf. är i 20-årsåldern.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar