Bloggportalen Statistik

torsdag 9 maj 2013

Första middagen utomhus

Igår kom Jessie hit och grillade med oss. Det var första gången för i år som vi kunde sitta ute och äta, härligt! Men lagom tills att vi var mätta och belåtna så började det regna så då fick vi flytta in igen. Men lite regn hindrade inte mig och Jessie från att ge oss ut på en skogspromenad. Som vanligt så skrämmer Jessie upp mig genom att säga saker som "Titta, Blair Witch!" och peka på en grenhög..! Jag är ju extremt lättskrämd, haha!

I skogen hittade vi även ett ställe där någon hade slängt en massa sopor, varför gör man så?? 
Sådant blir jag så jäkla förbannad på. Blev sugen på att rota igenom soporna för att hitta något kuvert med adress på eller liknande så att man skulle kunna åka hem till personen och dumpa soporna utanför dörren.

Nåväl, nu sover Nils och jag njuter av en stunds vila och kaffe. Det blev en tidig lunch för mig och Nils idag, kl.11 var vi redan färdiga. Men det är bra för då brukar Nils sova extra gott när han är riktigt mätt och belåten! :)

Jag håller på och funderar över vad vi ska hitta på under vår semester, har ni några tips på vad man kan hitta på med en liten 1,5 åring?

En nöjd kille






Trevliga nya etiketter på Cola-flaskorna :)

En hungrig man som roffar åt sig hehe :)

Blair Witch! ;)


2 kommentarer:

  1. Karlstadsmamma9 maj 2013 kl. 13:17

    Jag kan varmt rekommendera Lalandia!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset, det ska jag kolla upp..! Har faktiskt aldrig hört talas om det..

      Radera