Bloggportalen Statistik

onsdag 24 april 2013

Lekplatslek



 

Idag gästbloggar pappan igen (på tvång). Förmiddagen spenderades med att leka på gatan och i lekparken här hemma. Grannpojken lekte att han var farmor och hade en husvagn, baserat på verkliga händelser. Vi fick alla roller i leken. Jag fick vara grannpojken och efter lite omdirigerande fick Nils bli hittebarn, eller mer benämnt av lekledaren till "en som vi hittade i lekparken".

Efter Nils lunchsov åkte vi tilll Egnahem för lite mera lek. Vädret var ruskigt men vi valde ändå att gå till lekparken med lite fika. Efter att Nils råkade slå sig lite blev han jätteledsen och nästintill otröstlig. Jag tror det kan ha varit att han frös, att han var trött eller att han behövde bajsa. När vi åkte hem blev lillgubben glad igen.

Pappan har även kommit igång med träning igen, vilket innebär löpning och att köra lite chins, dips och dylikt på ett utegym uppe på IKHP. Träningskommendant Erik hävdar dock att vi inte kommit in i något som kan kallas springa än, utan att det mera kan defineras som joggning då det pratas för mycket. Att övergå till spring-fasen beräknas vi dock göra under morgondagen.

Erik joggar i bakgrunden.

1 kommentar:

  1. Har du hört talas om det nya inrednings och byggprogrammet The block? Skulle detta passa dig? Tävla i TV4:s nya program och vinn 500 000!
    För mer info och ansök på TV4.se/block eller sms:a block till 72400

    SvaraRadera