Bloggportalen Statistik

måndag 8 april 2013

Grabbarna bus!

Idag har Nils och Pontus haft besök av Olle och Jonas! Pontus hade "slängt ihop", som han själv uttryckte det, en toscakaka bara sådär som dessutom var riktigt god!! Pontus har en riktig talang för bakning- och matlagning. Kanske har han hittat sitt kall i livet?


Nils och Olle busade tillsammans i sandlådan och hade det nog trevligt, de borde vid detta lag har vant sig vid varandras sällskap Och nu har ju Olle slutat sätta sig på Nils och skratta ut sitt berömda härskarskratt så nu börjar de kanske komma närmare varann även på det mentala planet, haha! :) 


När jag kom hem från jobbet så kom Nils farmor ganska samtidigt, hon hade med sig en olja som vi ska ha till vårt byggprojekt. Tydligen måste man måla med olja och grundfärg innan den slutgiltiga färgen ska på, det hade vi inte koll på så vi hade bara köpt vanlig färg. Stort tack för oljan! :)
När A-M hade åkt hem så skulle Nils gå på pottan, men istället så gick han till gåvagnen och kissade i den. Det är andra gången det händer! Knasbollen.. :-) 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar