Bloggportalen Statistik

söndag 6 januari 2013

Natten

Vi kom hem vid 22:30 igår från Vaggeryd och Nils sov i bilen och vaknade bara till lite när vi lyfte in honom men somnade om direkt i sin säng. Han åt välling i Vaggeryd vid kl. 20 så vi anade att han skulle vakna snart igen för att han var hungrig. Och mycket riktigt, kl. 02:15 vaknade han och ville ha välling. Vår strategi orkade vi inte riktigt med så vi tog in Nils till vår säng där han fick äta sin välling och sen bökade han runt lite i sängen men somnade om efter ett tag. Antagligen så blir han ju pigg av att dricka välling på natten och därför så har han svårt att somna om. Vi måste sluta med välling på natten nu. Sen vaknade Nils igen lite då och då och gick upp med Pontus sen vid 08:00. Vi går upp med honom varannan morgon så idag var det min tur att ligga kvar i sängen, så skönt. 

Men inatt så blir det operation: avvänjning välling, vi klarade ju av det en gång tidigare men så började vi tumma på det och då var det ju kört. Så nu gäller det att vara konsekvent!

Idag måste vi åka till Ikea och köpa lådstopp för Nils nya hobby är att öppna alla kökslådor och tömma dem på innehåll..! Och det går inte att hindra honom, så lådstopp måste inhandlas snarast. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar