Bloggportalen Statistik

söndag 6 januari 2013

Härlig "julafton"!

En glad Nils som vaknar upp idag med massa nya roliga saker och en massa fina nya kläder att ha på sig! Gårdagen var jätterolig och det var skoj att träffas allihop!
Vi åt julbord, till och med Nils åt och älskade det, och delade ut klappar.

Nils fick en Bobby car av mormor och morfar som morfar även hade satt dit två dekaler på med namnet Nils 1, så blev det som en rallybil! Bilen lär bli en storfavorit här hemma :). Sen fick också Nils ett par hängslebyxor och två par byxor från Name It från mormor och morfar. Av moster fick Nils en grymtande och gående minigris, men den blev Nils lite rädd för dessvärre! Men han kommer nog gilla den om ett tag tror jag, den är ju grymt söt! Av moster fick Nils även en fin smurfarna-pyjamas, den gick bättre hem! Av gammelmoster fick Nils en söt leksaksklocka. 

Av mamma och pappa fick jag och Pontus varsin hudkräm och duschkräm, chokladask, 2 biobiljetter inkl. menybiljetter, en tillbringare med 6 tillhörande glas och pengar. För pengarna ska vi köpa en hylla att ha ovanför tv:n och sen ska vi nog spara resten men kanske unna oss något roligt också, vi får se! Pengarna kommer verkligen till nytta nu, det har inte varit någon billig månad och nu fyller ju Nils också år snart! Så verkligen ett stort, stort tack!!

Av min mormor fick jag en Merci- chokladask och sen fick jag en till julklapp av Jessie, fastän vi redan bytt, en fin t-shirt från hennes jobb med ett kors på, älskar den! 

STORT TACK FÖR ALLA JULKLAPPAR!!





















Nils nya husdjur
Nils älskade julmat och åt jättemycket!






Trött Nils som får många paket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar