Bloggportalen Statistik

söndag 2 december 2012

Julmarknad

Innan begav vi oss iväg till Rosenlunds herrgård där det var öppet hus idag. Men tyvärr kom vi inte in med barnvagnen så vi fick vända i dörren..! Istället åkte vi till Smedbyn i Huskvarna och Husqvarna Fabriksområde där det var julmarknad. Vi gick in på Husqvarna fabriksmuseum då det var halva priset på inträde där idag och jag har inte varit där tidigare så det var kul att se. Det var en tipspromenad som vi gick med frågor som man fick svar på genom att läsa på skyltarna i museét, då blev det lite roligare! :) Det var en svår utslagsfråga som jag gärna vill veta svaret på, frågan löd: "Hur många gräsklippare sålde Husqvarna år 1932"? Det kan ju inte ha varit så värst många? 

Vi köpte med oss munkar hem och fikade med svärmor. Nils fick ett par fina ullstrumpor av sin farmor som hon hade köpt i ett stånd, de kommer väl till pass nu när vargavintern verkar ha börjat!

Sen åkte jag till Citygross och handlade och nu ska vi strax äta, Pontus har gjort schnitzlar, klyftpotatis och coleslaw, mums!





Rosenlunds herrgård

Pontus borde bli skådespelare, eller hur? :)




Nils skyr det iskalla vädret och väljer att sova i vagnen under täcket istället, klok liten kille! :)


Vagnen är vinterpimpad! Pontus skar hål för bältena i ett fårskinn, smart! :)
Smedbyn Huskvarna


Husqvarna fabriksmuseum
Ullstrumpor till Nils från farmor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar