Bloggportalen Statistik

fredag 3 augusti 2012

Strandhäng i Bondstorp!

Igår tillbringade vi hela dagen ute hos familjen H! Pontus var ledig igår och är ledig idag också så det blev en mjukstart på hans första arbetsvecka efter semestern. I onsdags kväll var han ute och jagade och sköt då en grävling för första gången i sitt liv. Han var vänlig nog att erbjuda mig en grävlings- hatt vilket jag vänligt men bestämt avböjde till! :) 


Tydligen hade grävlingen värsta huggtänderna, hu!
Igår började vi med en god lunch med recept från Anders, en laxpasta som var jättegod! Vi fick också vår beställning från Gekås som Johanna och Anders snällt införskaffat åt oss när de var där i söndags. Bland annat så köpte vi en ny stor nappflaska från MAM, 3 haklappar, massa våtservetter, amningskupor m.m. Sedan åkte vi till stranden vid Rasjön i Bondstorp där vi tillbringade hela eftermiddagen. Sedan for vi hem till familjen H igen och Johanna bjöd oss på goda biffar i sås med färskpotatis och majs med smör och broccoli, smaskens! Sedan bjöds vi på tårta och tilltugg medans vi kollade på film! Med alla dessa godsaker jämt så lär vi väl alla snart hamna i Biggest loser! :) Semesterfällan håller oss i ett hårt grepp! 

"Jag vill bada mamma!", eller kanske inte :) Det var superkallt i vattnet!

Grabbarna grus!
Ja.. vet inte riktigt vad man skulle skriva här?? :)

Hihi :) Vincent hade av misstag fått sig en tjej-solhatt inköpt av sin kära mamma! :)
Glassaren Anders! :)
Och hur har det gått för Nils nattetid då? Jo, välling äter han numera för glatta livet innan sängdags och sen vaknar han 02:30 och vill ha mat. Sedan vill han ha mat igen 04:30, 06:30, 08:30... Ingen succé alltså som natten till i förrgår med välling-nypremiären då han sov 10 timmar med bara ett matstopp. Ska man testa att ge han välling 02:30 också? Min mjölk kanske har blivit för tunn? Eller försöka få i kan mer välling innan läggdags, nu äter han 100 ml och det är ju inte jättemycket men han ammas ju också direkt efter vällingen. Hoppas vi hittar lösningen på nattsömns-problemet snart! Jag vill sova :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar