Bloggportalen Statistik

söndag 1 juli 2012

Liseberg!

Åh vilken härlig helg vi har haft! Igår hade vi en underbart trevlig dag med besök på Gunnebo slott och trädgårdar där vi spatserade samt avnjöt en härlig ekologisk buffé som bestod av deras hemmabakade ljuvliga bröd, färskpotatis, kallskuret kött, torsk, egenodlad sallad, gurka m.m. Sedan åkte vi till stranden   i Askim och promenerade där vid havet och åt glass. Sedan åkte vi hem till Frida och Mathias. Klockan 18 kom även Cickan och Erik dit! Frida och Mathias bjöd på underbart god tre rätters- middag sombestod av toast skagen, lax med potatissallad och chokladmousse som Mathias gjort själv, supergott alltihopa! 






På morgonen när vi vaknade idag så var det dåligt väder, inte kul eftersom vi skulle till Liseberg idag! Men vid 12 klarnade det upp så då åkte vi och sen var det jättefint väder resten av dagen! Tur ska man ha ibland :) På Liseberg så körde vi femkamp, åt våfflor, åkte berg och dal-bana, spelade på chokladhjul och åt lunch/middag. Jag älskar verkligen Liseberg, tycker det är så mysigt där! Stort plus också till Lisebergs sköt- och amningsrum som var superfräscht! 

Jag och Nils nyvakna i övernattningslägenheten hos Frida och Mathias



Glad Nils på sitt första Lisebergs- besök!


Femkamp!

Jag och Pontus är lyckliga efter att ha överlevt Lisebergsbanan :) Pontus särskilt eftersom han är livrädd för åkattraktioner.. :)

Den här skumma saken åkte vi inte! :)

Byta blöja på Liseberg var extra kul tyckte Nils :)

Amningsrum på Liseberg, så fint och lugnt och skönt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar