Bloggportalen Statistik

fredag 29 juni 2012

Presentshopen i Kinnarp och Åsle Tå!

Igår åkte jag, mamma och Nils på en liten dagsutflykt! Vi åkte till Kinnarp strax utanför Falköping där det finns en jätterolig butik som heter Presentshopen. De har barnkläder, damkläder och heminredning till bra priser! Nu hade de 30% rabatt på hela Villervalla- sortimentet barnkläder! Det var som att komma till himmelriket haha :)
På damkläder var det också rea på nästan allt, mellan 30-50%.




Allt detta på bilden nedan köpte mamma till Nils! Bortskämd bebis och väldigt snäll mormor! :) Jag köpte en duk till köksbordet och ett par capri-byxor och två linnen från B- young.



På vägen hem svängde vi av till Åsle, låg bara någon mil från Falköping. 
Där finns en by som heter Åsle Tå och där finns Sveriges största samling backstugor som är från 17-och 1800- talet. Stugorna ligger på sina ursprungliga platser och ligger längs en väg som heter Tågatan. Vi hade med oss fika som vi fikade på där och Nils fick ligga på picknick-filten och mysa innan vi begav oss hem till Vaggeryd. Väl hemma i Vaggeryd så var pappa i färd med att grilla så vi åt grillad fläskfilé, grekisk sallad och potatisgratäng på kvällen. Väldigt mycket grillat denna vecka, men är det sommar så är det! :)






Mysigt med dagsutflykter, kommer bli många fler sådana i sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar