Bloggportalen Statistik

lördag 9 juni 2012

Fika i Löckna och märkliga upptäckter!


Igår var vi ute i Löckna där Madde och Glenn bor. Madde hade bakat smarrig paj som vi bjöds på! Efter fikat så begav vi oss ut på promenad för att titta på kalvarna. Vi gick upp till Glenns bror som bor på en gård i Löckna. Där var även Glenns pappa som bor i en annan gård mittemellan Glenns bror och där Madde och Glenn bor. Vi gjorde lite olika märkliga upptäckter på Glenns brors gård! Bl.a. stod det en jättekonstig uppstoppad räv i ett av uthusen och det låg en låtsas-människa på ett släp! Haha :) Glenns bror och pappa var jättetrevliga och efter att vi stått och pratat med dem ett tag så började Nils bli otålig i barnvagnen så vi fick bege oss tillbaka.

Promenad med Glenn och flintisen hihi :)
Vacker vy i Löckna

Otäck uppstoppad räv!

Vad eller vem ligger på släpet??
Efter besöket i Löckna så åkte vi och handlade på Ica Maxi och sen åkte vi hem och testade ett nytt recept på Spaghetti Carbonara, det blev jättegott! Receptet hittar ni här:

Idag är Pontus, Per, Jenny och Jennys mamma i Ullared på jaktmässa samt shopping på Gekås. Pontus fick med sig en låååång lista på inköp :) Hoppas att han får med sig allt hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar