Bloggportalen Statistik

torsdag 10 maj 2012

Grrr!

Vårt babyskydd har gått sönder! Nu när vi skulle iväg till öppna förskolan så gick det inte att fälla upp handtaget, den sitter fast och jag lyckas inte få loss den. Så tråkigt när vi hade gjort i ordning oss för förskolan och så blev det inget med det. 
Så här ledsen blev Nils:

Men sen somnade han direkt ändå :):

Pontus får åka och lämna tillbaka babyskyddet ikväll och köpa ny bilbarnstol så att vi kan komma hemifrån :) Imorgon ska ju jag och Nils till Emma och Nellie och promenera med dem så då vill jag helst ha en ny bilbarnstol, lite för långt att gå ända upp till Emma! :)

Idag kommer pappa och hämtar alla sopsäckar med skräp från bröllopet. Han skulle kommit i tisdags men det brann på hans jobb då så han fick stanna över på jobbet. Men mamma kom ensam, eftersom de åker utomlands på fredag så hade det ju annars dröjt hemskt länge innan hon fick träffa Nils! Och det går ju inte för sig!! :)

Igår på kvällen nr jag var ute och plockade skräp på tomten så kom grannen från nr. 8 förbi och berättade att de planerade så gräs på marken som är längst mot ravinen och att vi skulle dela på den kostnaden. Den marken, lekplatsen och det kommande planket ut mot Tenhultsvägen är ju vår samfällighet som vi får underhålla tillsammans. Så sen när alla hus är färdiga så får vi väl införa vår-och höststädning som vi hade i gamla bostadsrättsföreningen :) Trodde vi skulle slippa det när vi flyttade till hus! :) Fast det är ju trevligt att träffa och lära känna grannarna och så blir det ju rent och fint också i vårt lilla kvarter!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar