Bloggportalen Statistik

måndag 30 april 2012

Sista måndagen som ogift! :)

På förmiddagen igår fick vi besök av en kollega från jobbet och hans två söta barn. De är 2 och 4 år så det var full rulle här hemma! :) De hade med sig en present som barnen hade valt åt Nils, de ville att Nils skulle öppna presenten själv haha :) Nils gjorde ett tappert försök men det gick inget vidare så mamma och pappa fick hjälpa honom! Han fick en kanin på hjul med prasslande öron som var jättefin! Här är den:



Igår kväll vi ute i Knohult och åt middag. Efter middagen tog jag och Nils en barnvagnspromenad och Pontus gav sig ut och sågade ner björkris som han sedan satte i vatten för att se om det slår ut så vi kan ha det till bröllopet. Medan vi var i Knohult så ringde Jonas, som ska köra oss i sin bil efter bröllopet, och berättade att växellådan hade rasat på hans bil! Och troligen skulle han inte hinna laga den till bröllopet.. Men som tur är så kan Glenn köra oss i hans fräna raggarbil som vi även åkte i på möhippan! TUR att vi har snälla Glenn! Annars hade vi inte haft någon bil att åka i på bröllopsdagen! Tycker dock synd om stackars Jonas, han ville ju så gärna köra oss och han är ju så stolt över sin bil!

När vi kom hem så övade vi på vår bröllopsdans, det kommer inte bli någon proffs-dans, det kan jag ju säga! :) Vi ska öva mer på tisdag kväll då vi är lediga, kan verkligen behövas!

Vädret för lördag enligt prognos idag: 7 grader och regn!!
Jahopp, bara att bita ihop och fota porträtten som om att det vore 20 grader ute :) Sen ska vi ju vara inomhus så då spelar ju inte vädret så stor roll.. Det är ju tur att vi inte ska åka häst och vagn! :)

Nu har Pontus varit och klippt sig, så här blev det!:


Idag ska vi lämna Rallan till Eriks föräldrar vid lunch, so long Rallan! :) Sen när Pontus åkt till jobbet vid två så ska jag ägna dagen åt att bl.a. diska 150 glas tänkte jag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar