Bloggportalen Statistik

onsdag 18 april 2012

Redan onsdag!

Dagarna rullar på fort, redan onsdag idag! Idag kommer mamma hit vid halv ett. Vi ska äta lunch då och sen bege oss ner till stan för att shoppa kläder till henne som hon kan ha på bröllopet. Vi ska hitta kläder, handväska, skor och smink så det blir nog många timmar på stan :)


Igår var ju vi på genrep i kyrkan. Vi gick igenom hela gudstjänsten och det kändes bra! Nu har vi bra knas på allt känns det som. Men det är ju två och en halv vecka kvar till bröllopet så vi hinner säkert glömma bort en del.. :) Nu ska vi plugga på tackbönen som vi ska läsa på dopet och fortsätta traggla våra löften så att de sitter ordentligt! Vi säger dom till varandra typ varje dag så de kommer nog sitta bra när det blir skarpt läge :) Det är ju mycket detaljer i gudstjänsten såsom att jag ska lämna ifrån mig brudbuketten till Lina efter att hon läst bibelversen, vi ska falla på knä till förbönen, Nils ska bäras upp till oss av Lina under doppsalmen och jag ska ta tillbaka brudbuketten efter förbönen innan själva dopgudstjänsten, ja ni hör ju! Mycket detaljer att komma ihåg :)


Vi fick också med oss dopklänningen hem, den var jättefin! Vi ska prova den nu i dagarna och se om den passar. Den är i största storleken så det borde inte vara några problem. 


Hakarps kyrka, bild tagen med Photosynth!


Beställde en matstol idag och fick den till väldigt bra pris tack vare prisjakt.nu! Blev en Babybjörn matstol som fått bäst i test, 9,5 av 10! Jag ville ha en praktisk, smidig och även snygg matstol så då passade den här bra! Babybjörn har ju också ett bra andrahandsvärde sen när man vill sälja om  några år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar