Bloggportalen Statistik

måndag 16 april 2012

Nils 3 månader!

Idag fyller Nils 3 månader! Detta har vi firat med att bl.a. sitt-träna! 
Vi började med det för två veckor sedan ungefär och han har redan börjat få mycket bättre balans! De första gångerna så vinglade han så mycket så jag var tvungen att hålla om magen hela tiden, men nu kan han sitta själv korta stunder! Och han tycker det är jättekul! Det kan man ju förstå, han har ju legat ner i 3 månader haha :)


Här är tips på en övning från www.unt.se/barnochföräldrar, följ denna länk så kommer ni till en sida med fler övningar: http://www.unt.se/barnochforaldrar/lekfull-traning-brsatter-fart-pa-bebisen-1122024.aspx

Huvudkontroll. Här får Hilda Persson-Candray sitta i en fåtölj, pappa Erik Candray håller ett stadigt tag om magen. Med denna övning tränar bebisen balans och huvudkontroll. Låt din bebis sitta så här när ni pratar med varandra tills du märker att den blir trött. Ta en paus mellan utmaningarna. Du kan variera övningen genom att flytta dig långsamt åt höger och vänster så att ditt barn vill försöka följa med. För att det ska lyckas får din rörelse inte vara för snabb, det tar en stund för signalerna att nå in i ditt barns hjärna för bearbetning och ut till musklerna igen.

Idag beställde jag Nils kläder till bröllopsfesten! Jag beställde från lekmer.se som hade jättefina kläder och dessutom även rea nu! Nils fick skjorta, väst och fluga som han kommer bli så fin i! :)

Igår så var jag och Pontus ute och promenerade och hittade en ny vacker promenadväg! Vi gick in på en skogsväg vid Bråneryds herrgård och kom till en liten skjutbana som låg där i skogen, det finns ju en stor också lite längre bort. Det var så vacker natur så vi var tvungna att ta lite bilder:





Har suttit och kollat på direktsändningen idag från rättegången mot Breivik. Jag får rysningar i hela kroppen av att titta på Breivik som bara sitter och ler under rättegången! Han känns inte som en människa, mer som djävulen i människodräkt, usch! Fruktansvärt obehagligt! Och att kan sitta så oberörd när alla offrens namn läses upp är helt obegripligt.. Enda gången som han visar känslor är när han börjar gråta efter att hans propagandafilm visats. Filmen är gjord av Breivik och handlar om hur Europa islamiserats och där han uppmanar till kamp mot socialism och kulturmarxism. Hans tårar känns som att de beror på att han typ blir "stolt" över sin film och inte på grund av någon typ av ånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar