Bloggportalen Statistik

fredag 6 april 2012

Långfredagen!

Stackars Nils har också blivit förkyld! Han är snorig och låter väldigt täppt. Visste ni att bebisar bara kan andas genom näsan? Det visste inte jag! Inatt när han låg och sov så lät det jättejobbigt för han eftersom han var så täppt. Idag på morgonen lyckades vi få ut ganska mycket snor, skönt för han! Efter det så blev han faktiskt bättre. Nu får vi hoppas han blir helt frisk, han är pigg och glad i övrigt iallafall vilket är väldigt skönt. Så jobbigt att se han sjuk :(

Cickan, Erik och Rallan kom förbi idag och hälsade på. De är i Jönköping och hälsar på över påskhelgen och vi ska försöka ses någon mer dag nu innan de åker hem. Rallan sprang runt här och kikade runt, perfekt för honom att stå i alla fönster och titta ut, han kommer nog trivas bra här när husse och matte är i New York!


Vid lunch åkte vi ut till Knohult och åt påsklunch vilket var mumsigt! 
Där testade vi också att skriva ut festhäftet och kyrkoprogrammet för att se hur det blev, det funkade bra så nu ska vi bara göra lite finjusteringar i materialet. Kyrkprogrammet kan vi trycka ut sen så fort prästen svarat och godkänt det. Sedan är det bara att slutföra festhäftet och skriva ut det. Då är de två största uppgifterna avklarade! Nu ska vi ta itu med låtlistan på Spotify och dubbelkolla att den verkligen går att spela offline, för annars har vi problem.. :) Kanske bäst att ta med några CD-skivor med partymusik som backup ifall Spotify inte skulle vilja fungera på bröllopsfesten. Egentligen skulle man försöka mixa ihop låtarna så man slipper paus mellan låtarna, det kanske går att fixa det med i Spotify?

Igår fick jag hem kläderna som jag köpte för ett presentkort jag fått på Nelly.com! De var jättefina och passade bra! 



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/leggings/vogue-440/buckled-up-leggings-440068-14/

Tunika "Cops Turtleneck Tunic- Grå Melange" från Vila och leggings "Buckled up Leggings" från Vogue. Tjusigt! Kanske kan man ha detta på möhippan nästa lördag? Eller man kanske ska ha lite slitstarkare kläder då... hmm, jag får pumpa någon på lite förhandsinfo gällande klädvalet inför möhippan... :)

Ikväll har Madde och Glenn också varit här och fikat, de skulle iväg nu och äta middag ute och sen gå på bio! Vi fick en jättefin tröja av dem till Nils som det står "Pytteliten" på :)
Vi får ta och ordna barnvakt några timmar en kväll snart så vi också kan gå ut och äta och gå på bio, det kan vi behöva! Någon frivillig som kan vara barnvakt? ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar