Bloggportalen Statistik

måndag 23 april 2012

Hundvakt!


Nu när vi är hundvakt åt Rallan så får lilleman ligga i babygymmet med grinden runt sig, det ser lite roligt ut :) Men jag litar inte på Rallan helt och hållet eftersom han inte är van vid barn och då känns det tryggare att Nils ligger skyddad på golvet. Skulle aldrig förlåta mig själv om något skulle hända.. Usch!
Första natten med Rallan gick bra, förutom att han hela tiden ville hoppa upp i sängen och sova där. Ronja tyckte inte om att sova i vår säng för hon tyckte det var för trångt och varmt, Rallan är ju dock betydligt mindre än vad Ronja var så det är väl därför som det passar honom bättre :)


Nils har börjat sova bättre på nätterna nu, nu sover han 3 timmar mellan matningarna, jätteskönt! Man behöver inte byta blöja på honom på natten nu heller, superskönt! :)
Igår när han satt i babysittern så sträckte han ut foten och tittade på den, och så rörde han foten upp och ner och följde foten med blicken och såg helt fascinerad ut! Haha, såg jätteroligt ut och han har aldrig gjort så innan! Han börjar kanske fatta nu att fötterna tillhör hans kropp och att han kan styra fötterna som han vill :)

Den här veckan blir ganska fullspäckad! Imorgon ska jag till frisören och slinga håret. Då är det cirka en och en halv vecka till bröllopet och då borde utväxten vara perfekt! Sen på onsdag ska vi ha möte med Trivselhus klockan 15 och sen kommer mor och far hit och har med sig lite skålar och vaser som vi ska ha till bröllopet och mamma ska hjälpa mig med dopklänningen. På torsdag ska jag till Kristina brud och fest och sy in brudklänningen samt pressa slöjan. På fredag kommer Johanna hit och äter lunch och har också med sig paraplyet som vi får låna till bröllopet. På fredag kväll kommer Jessie hit och vi ska då göra en sminkning till samt förbereda snörningen på brudklänningen så att det går snabbt att få på sig den på bröllopsdagen. Vi gjorde ju även det i lördags och snörningen blev då jättebra! Så nu vet Jessie hur hon ska göra, vi tittade på en bra film på Youtube som visade hur man skulle göra. Hur sjutton gjorde man förr i tiden när man skulle göra något som man inte kunde, typ knyta slips och så och internet inte fanns?? :)

Sen i veckan så ska jag också ringa till Konrad som hyr ut hembygdsgården och bestämma tid med honom för att få nycklarna, jag ska ringa till catering- företaget och stämma av när maten kommer och vad vi behöver förbereda. 

Ikväll kommer Per och Jenny hit och de vill veta lite om när bröllopstårtan skall serveras och hur det ska gå till, det är ju de som har gjort den och det ska bli spännande att se hur den ser ut och hur den smakar! :) Den kommer nog bli perfekt, Per och Jenny är ju så duktiga!

Sen måste vi börja öva på vår bröllopsdans till bröllopet!! Ganska sent att börja med det mindre än två veckor innan egentligen, men vi har ju inte tänkt att dansa regelrätt vals utan det får nog bli en vals/tryckare- variant hihi :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar