Bloggportalen Statistik

lördag 28 april 2012

Helg!

När Johanna var här igår så gick tiden som vanligt oerhört fort och vips hade hon varit här i tre timmar och det var dags för henne att åka och jobba på Sportlife. Igår när Johanna hade varit på kontroll så hade hon haft högre blodtryck än vad hon brukar så hon ska gå på extra kontroll snart igen för att se om hennes blodtryck fortfarande ligger högt. Hon hade ingen vita i urinet iallafall vilket är bra! Då är ju risken för havandeskapsförgiftning mindre. Jag vet att jag också fick högre blodtryck någon gång i slutet av graviditeten och fick göra extra kontroll. Johanna har ju också fått stela fingrar som värker när hon försöker bända ut dem och hon är svag i händerna och kan då tappa saker. Tydligen vanligt när man är gravid! Dessa krämpor under graviditeten är inte roliga, men som tur är brukar de ju försvinna direkt efter förlossningen. Mina foglossningar försvann ju så fort Nils hade kommit ut.

Johanna hade med sig fyra stycken jättefina skålar som vi får låna till godisbuffén och hon hade också med sig deras vita paraply som vi också får låna. Som prognosen ser ut idag så ska det bara vara 13 plusgrader och regn på lördag!! Igår skulle det vara 18 grader och bara 2,3 mm regn , jisses vad det hinner ändras i prognosen på bara en dag.. Hoppas det vänder, 13 grader och regn låter inge roligt! 
Johanna löste för övrigt vårt problem med dopklänningen gällande hur man skulle knyta banden, tack Johanna! :)


Nils med sin Kanin ligger och myser i vaggan  så sött :)

Planen för helgen är nu att få så mycket som möjligt gjort av det som återstår till bröllopet. Veckan som kommer gå åt till en mängd andra inbokade ärenden så finliret behöver vi få klart nu i helgen helst. Jag vill helst hinna gå igenom ceremonin också, vi har inte ens hunnit läsa igenom tackbönen som vi ska läsa högt. Löftena känns dock som att de sitter.. peppar, peppar :)

Mormor och morfar kommer inte att kunna vara med på bröllopet och dopet tyvärr. Mormor är inte bättre och morfar har blivit sämre. De kommer att vara saknade! Jag är ju van vid att de alltid är med vid högtider, födelsedagar m.m. Men Rolf kommer att filma hela bröllopet/dopet och kanske också delar av festen så jag har lovat att de ska få en skiva som de kan titta på, så har de ju fått ta del av bröllopet/dopet iallafall :)


Nu ska vi strax åka iväg till Ryfors fabrikstillverkning i Mullsjö och köpa godis till godisbuffén!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar