Bloggportalen Statistik

tisdag 13 mars 2012

Dag i Vaggeryd

Igår var Nils farmor här och hälsade på och hade med sig en massa kläder till Nils i stl. 68, han kommer blir så fin i dessa! Nils med familj tackar så mycket! :)


Nils startade sin dag med att sitta här och titta ut över sina domäner :) :

Sedan åkte vi ner till Vaggeryd. Nils mormor hade gjort lunch och efter lunch fikade vi på choklad/lakrits- brownies som hon gjort! Sedan gick vi på en promenad i det fina vädret, vi såg både krokus och snödroppar på vägen. När vi kom hem så var mamma barnvakt åt Nils medan jag åkte och handlade i lugn och ro. Skönt med egentid, även om det bara är en kort stund i mataffären :) Köpte även med mig två buketter tulpaner, en till mig och en till mamma. Tulpaner är ju vår och det kan vara fint med lite vår även inomhus :)

Nils är nu mycket mer vaken och närvarande! Han följer en med blicken, man kan få honom att skratta och han jollrar jättemycket! Han rör på sig också väldigt mycket, fäktar med armar och ben :) Lilleman börjar bli en stor pojke! :)


Nu är vi i full gång med planeringen av trädgården! Pontus jaktkompisar Ulf och Timmie ska hjälpa oss med plattsättningen bl.a. de jobbar ju med markarbete och kan det där! Skönt att vi har hjälpen klar iallafall :) Nu ska vi bara göra trädgårdsplaneringen klar och välja vilka plattor vi ska ha. Vi har fått tips om att Stenshoppen mittemot Ica Maxi ska ha bra priser. För inspiration ska vi kolla på flisbyab.se och kanske åka dit och kolla på deras utställningar.

Lite inpiration från flisbyab.se:



Vi gillar verkligen rundade,svängda gångar och inte raka, så det får det nog bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar