Bloggportalen Statistik

onsdag 7 mars 2012

Besök av mor!

Idag kom mamma hit vid 12:30 och vi käkade lunch. Hon var i Ullared i lördags med Jessie och hade då köpt med sig en massa saker till oss! Bland annat så hade hon köpt dessa plommonfärgade öljettgardinerna till allrummet som vi satte upp direkt! Blev jättebra! Det behövdes lite färg till de vita väggarna! Bra också med öljettgardiner eftersom de går att dra igen om vi vill eftersom grannarna mittemot ser rätt in i sovrummet.. :)



Mamma hade även köpt en plafond- lampa till väggen i trappan där det är väldigt mörkt, men den får pappa sätta upp nästa gång han kommer hit för det måste bytas kontakt till lampan. Sen hade hon köpt två pyjamasar och en body till Nils i stl. 62, jättebra för vi har ju lite kläder i den storleken och 62 kan han ju ha nu. Hon hade även köpt en söt leksak som man hänger på barnvagnen/bilbarnstolen som Nils kan sitta och titta på! Den kommer nog bli poppis! Mamma hade även köpt amningsinlägg, tandkräm m.m. som ju är snorbilligt på Gekås.


Morsan hade med sig en gammal piedestal som jag ska måla om, måla den vit! Kommer nog bli jättefin! Den ska jag sedan ha i något av våra höga fönster med en fin blomma på :) Men jag kommer nog inte våga ha den framme sen när lilleman börjar krypa och kan välta ner den, hu! Kommer inte våga ha några levande blommor på golvet sen i de höga fönstren för tydligen är ju jordbakterier jättefarliga att få i sig och barn har ju en förmåga att stoppa allt i munnen. Får bli hängväxter sen eller plastväxter.. :)

När mamma åkte hem vid fyra så började jag baka för lilleman somnade. 
Han har sovit jättemycket idag och då blir man lite rastlös :) Så det fick bli schackrutor idag och de blev jättegoda!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar