Bloggportalen Statistik

tisdag 7 februari 2012

Napp-premiär!

Idag fick Nils använda napp för första gången! Han har varit väldig gnällig idag och velat tutta heeela tiden och vi hade möte på banken idag klockan 15 så jag tänkte att det nog var dags för napp- premiär! Så jag kokade en napp och det var succé direkt! Så han hade nappen när vi var på banken och var lugn och fin! :) Men vi har sagt att vi bara ska använda nappen på kvällarna när han ska komma till ro, vi får hoppas att vi kan hålla oss till det :)


Bankmötet gick bra och nu har vi betalt huset! Vi får även Wetternet betalt så där sparar vi in anslutningsavgiften på 6700 :-! Vi trodde ju att det skulle ingå men tydligen så gjorde det inte det och ingen av grannarna har fått det betalt. Men vi kollade i faktabladet som vi fick när vi köpte huset och där står det att huset har bredband så då antar man ju det, men egentligen så menade de att det bara var förberett för bredband, inget mer. Men på grund av att de varit otydliga så betalar de nu för anslutningsavgiften, härligt! :)

Efter bankmötet så var vi och hälsade på Jessie på jobbet. Hon var lite orolig för att hon kanske hade smittat Nils för hon hade nu upptäckt att hon hade något typ av eksem som hon trodde var ringorm, som tydligen bara ska smitta från djur och hon har inga djur så det är ju lite märkligt :) Men vi har inte märkt något på lilleman så det är nog ingen fara :) kanske bara är vanliga eksem hon fått?

Mormors operation är uppskjuten till imorgon så vi får hoppas det går bra! Tycker synd om henne för att hon är i Linköping och att morfar inte är där hos henne. Kan tänka mig att hon är nervös inför operationen och då behöver man ju sina nära och kära som stöd.. Hoppas morfar kan åka dit så snart som möjligt, det bästa hade ju varit om han hade fått sova över på sjukhuset. Tydligen var det någon smittrisk som ställde till det.

Nu har vi börjat landa i huset och alla förändringar. Tänkte på det idag när jag gick hemma och pysslade, det bästa med huset är utan tvekan köket! Så otroligt härligt med ett ordentligt kök! Nu ska vi börja laga lite mer avancerade rätter och testa mycket nytt, ikväll blir det en ny torsk-rätt!






När Pontus började jobba igår så fick han två bodies, byxor och skor till Nils av en medarbetare, så snällt! Nils första skor i storlek 18, så söta! Dom kommer han nog kunna ha när han är ett halvår ungefär. Inatt sov Pontus i gästrummet för att han skulle få lite kvalitativ sömn, han sov nog för bra för han råkade försova sig till och med :) men smidigt med ett gästrum så att åtminstone en av oss kan få sova ordentligt :) det blir ju inte heller av att man powernapar under dagen direkt, när Lilleman sover så vill man ju passa på att få lite gjort hemma :) Här är de små skorna till Nils! :




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar