Bloggportalen Statistik

torsdag 9 februari 2012

Bärsele- häng!


Lilleman älskar att vara i sin bärsele, han spanar fascinerat på allt som mamma sysslar med en stund och sen somnar han som en stock efter en stund! Han blir nog trött av alla intryck plus att han övar på att hålla uppe sin nacke så mycket, han är ju så himla stark i nacken! Han kan hålla uppe nacken jättelånga stunder utan att bli trött! Lilla biffen :) Såhär gott sover han när man tar ut han från bärselen:


...i ungefär 1 minut för sen vaknar han och är skitförbannad för att man tagit ut honom från bärselen i smyg, så då är det bara att hänga i han igen.. :) Bestämd ung man detta!

Jag har börjat fylla i Mitt första år- boken som vi köpte till Nils för ganska längesen, hade nästan glömt att vi hade den. Det är ju kul att ha den boken när Nils är stor och man har börjat glömma bort spädbarns- tiden :) I boken fyller man i allt från vilken barnmorska man hade på förlossningen till när han får sina första tänder. Och så ska man klistra i bilder så jag får ta och framkalla lite kort någon dag.


Igår var vi på Vigselträff i Svenska Kyrkan. Det var väldigt mycket mer folk där än vad vi hade trott, vi var nog säkert 13 par där som alla ska gifta oss nu i vår/sommar i Hakarps kyrka. Efter infon så pratade vi med det paret som gifter sig samma dag som oss men precis innan klockan 14. Vi ska smycka kyrkan tillsammans och dela på blomkostnaden. Vi ska bara ha lite blommor, kyrkan är ju så fin som den är. I kanten på bänkraderna finns det små hål för blommor så där ska vi ha rosa rosor, men det blir det enda. Sedan ska vi bara ha vi björkris utanför där brudparet firas, men björkris kan vi säkert ta i Knohult så det blir kanske gratis ;) Vi har ju tänkt att även sätta björkris vid entrén til hembygdsgården. I kyrkan finns det avsedda platser för rullstol så det är ju jättebra om nu mormor fortfarande sitter i rullstol då! Det fanns även ramper som man kan lägga ut till trappan utanför hembyggdsgården.

Mormors bypass- operation har gått bra! Vi vet inte ännu hur länge hon måste vara kvar på sjukhuset, men hon kan nog åtminstone komma tillbaka till Värnamo- sjukhus snart.

Ikväll kommer det hit en försäkringsnisse hit från Trygg Hansa, så förhoppningsvis kan de erbjuda oss lite billigare försäkringar än de vi har idag! Bilförsäkringarna skulle ju vara trevligt om vi kunde få lite billigare :) Nils barnförsäkring fick vi ju till väldigt bra pris så den kan vi nog inte få billigare. Och villaförsäkringen fick vi ju gratis ett år från Trivselhus på If.

Imorgon kommer Pontus chef hit och även min chef hit för att fira oss lite, träffa Nils och kika på huset. På jobbet så har vi en policy att när man får barn så ska man få en present för 300 kr till barnet och eftersom vi jobbar på samma jobb så får vi ju två presenter, eller så kanske de har köpt en för 600 istället :) Ska bli kul att träffa folk från jobbet! Jag har faktiskt inte ens tänkt på jobbet i princip sedan Nils föddes, trodde aldrig jag skulle kunna släppa jobbet så som jag har gjort. Men jag kommer nog ändå längta efter att börja jobba sen igen och få komma hemifrån lite och vara jobb-Linda också och inte bara mamma-Linda, fastän det givetvis är helt underbart att vara hemma med Lilleman också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar