Bloggportalen Statistik

söndag 22 januari 2012

Utvilad!

Oj vad vi har sovit inatt! Så här mycket har jag inte sovit på lääänge. Visserligen sov vi ju inte alla timmar i sträck, men vi sov många timmar! Ammade Nils vid 00:30, sen sov vi till 03:00 då vi ammade och bytte blöja, sen sov vi till 06:00 ammade, somnade om sen ammade jag i sängen 08:00 och sen fick Nils sova med oss i sängen för han är så lugn då och jag vaknade nästa gång 11:00! Då sov resten av familjen fortfarande så jag gick upp och duschade i lugn och ro, så skönt!

Nu har vi börjat få kläm på amningen, både jag och Nils har börjat lära oss tekniken :) det är svårast när Nils är för hungrig för då blir han för otålig och kan inte hålla sig stilla, då kan det ta lite tid att få till det och då blir både jag och han ganska så frustrerade. Vi har kollat på lite filmer på You Tube och fått bra amningstips så nu funkar det bättre!

Det är verkligen tur att Google finns, vi googlar på massa saker varje dag typ om hur man ska göra med bebisens naglar m.m., nu har Nils fått såpass långa naglar så han kan riva sig själv. Tydligen så ska man inte klippa dem ännu utan bara riva av dem med våra egna naglar.

Sen har vi börjat fundera på det här med napp, när man ska börja med det. Många gånger så vill Nils amma mest bara för att suga på något, inte för att han är hungrig och då blir det ju ett evigt ammande hela tiden. Men vi läste att man helst inte ska ge napp förrän när bebisen är tidigast 2 veckor så man hinner komma igång med amningen ordentligt eftersom det är olika sugtekniker på bröst och napp.

Nu håller älsklingen på och lagar raggmunkar med fläsk, ska bli gott! Vi har slarvat hemskt med maten nu och äter alldeles för lite och oregelbundet men det ska vi nog få ordning på snart också.

Idag har vi även ordnat med adressändring, Pontus föräldrapenning från FK, betalat räkningar bland annat en ny räkning från vår elfirma på 26000!! hu jeda mig.

Nu efter maten får det bli en barnvagnspromenad i snön och sen ska vi packa ner lite mer saker i flyttlådor. Inte många dagar kvar till flytt nu!

Lilleman i sin fina bruna pyjamas:

Lilleman får ligga och lufttorka efter blöjbyte samtidigt som vi åt "frukost" 11:30:

Familjen sover :)

Faster Frida var här och hälsade på Nils igår och han fick fina ko-bodies i present som Nils blev mycket glad för! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar