Bloggportalen Statistik

måndag 9 januari 2012

Mys-dag!

Åh vad skönt det var att få sova ordentligt en natt! Var bara uppe på toa två gånger i natt och sov jättebra resten! När jag vaknade idag så gick jag upp och gjorde i ordning frukost som jag sen åt i sängen medans jag låg och kollade på Stjärnorna på slottet på Ipad:en, supermysigt!

Sen gick jag upp och gjorde mig i ordning, diskade och plockade undan lite. Vid 13:30 kom Pontus hem och då åkte vi till familjerätten där vi hade tid klockan 14:00. Om ett par som får barn inte är gifta så måste man boka tid hos familjerätten för att fadern ska bli far till barnet även juridiskt.
Handläggaren plockade in två främmande vittnen som fick bevittna när Pontus skrev under att han har var far till barnet och sedan fick de skriva under att de hade bevittnat. Jag fick också skriva under på att Pontus är fader till barnet. Det var lite komiskt för på den här blanketten så fanns det ett fält för fadern till barnet att skriva under, och det fanns också ett fält för den gifta mannen att skriva under. Alltså säg att jag hade varit gift men barnets far var en annan så hade vi varit tvungna att sitta alla tre och skriva under, haha! Handläggaren sa dock att det inte var särskilt ofta som det hände :)

Så nu är Pontus juridiskt fader till barnet, grattis Pontus haha :)
Efter familjerätten så åkte vi till sortergården och slängde lite gamla lampor m.m. och sen åkte vi till Bergmans möbler och beställde hemleverans av de möbler som vi köpte i somras (soffa, matsalsgrupp, soffbord och matta). Vi beställde hemleveransen till den 26 januari och då lämnar de möblerna mellan 14:30- 15:30, så vi får se till att ha ett rum i huset klart då så vi kan ställa av möblerna någonstans.

Efter detta åkte vi och storhandlade på Ica Maxi. Köpte även Festis apelsin som kan vara gott att ha under förlossningen kanske? :) Vet inte om dryck är något som jag kommer bry mig om då men man vet ju aldrig :)

Efter Maxi åkte vi till huset och träffade elektrikern. Han hade med sig en LED- spotlight och visade hur ljuset blev med den. Det blev bra så vi bestämde oss för den. Sen kollade vi över och spikade alla TV- och bredbandsuttag. Elektrikern fick också alla utomhuslamporna av oss så att han kan sätta upp dem! Imorgon kommer de och mäter fukten, åh vad jag hoppas att värdena ska vara bra nu så vi kan flytta in i tid!! Skulle vara underbart skönt!

Efter hus-besöket så åkte vi till Stadsbiblioteket och lämnade tillbaka böcker och sen stannade vi vid centralkonditoriet och köpte med oss semlor som vi nu har unnat oss, smaskens!

Nu blir det tvätt och kanske lite mer packning! Imorgon när jag vaknar så är det min beräknade förlossnings-dag! Men det är bara 5% av alla barn som föds på det beräknade datumet så det är ju typ minst chans för att bebisen kommer imorgon, men sen jäklar! :) Jag är riktigt laddad nu och känner mig väldigt förberedd, jag har ju läst böcker, kollat på filmer och läst allt jag kommit över på Internet så jag känner mig förberedd på det mesta men sen vet jag ju inte exakt hur det kommer kännas så när det väl sätter igång så kanske jag ändå blir helt livrädd och överrumplad.. Vi får se hur det blir :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar