Bloggportalen Statistik

söndag 4 december 2011

Söndag 4 december

Började dagen med en mysig 2:a advents- frukost! Det är nog det bästa med helgerna tycker jag, långa frukostar i lugn och ro! Hmm, det kanske inte blir några fler sådana sen på några år med småbarn hemma :) Så då får vi njuta extra mycket nu!
Hundarna var lugna på morgonen, de var dock lite jobbiga i natt och väckte oss klockan fyra i morse och ville gå ut! :) Så Pontus var snäll och marscherade ut! Erik och Cickan kom och hämtade Rallan vid tolv-tiden och sen åkte vi hem till Per och Jenny som vi var kattvakt åt igår och idag medans de är i Göteborg och firar sin 2- årsdag! Katten hade vält ut någon typ av ljusstake så det låg massa papper, grenar, ljus m.m. över hela lägenheten, stackarn hade nog haft tråkigt inatt!


Efter Huskvarna så åkte vi till Solåsen och köpte en till utomhuslampa till huset på Ljusexperten. Vi köpte en likadan som vi köpte till garaget, blir nog snyggast så! Nu ska vi bara ha en till entrén också och någon till baksidan (blivande uteplatsen). Sedan for vi vi till IKEA och käkade julbord för 99 kr var, det var mumsigt! På IKEA köpte vi även en ny tv-bänk som vi verkligen behövde, så den håller Pontus på och monterar nu. Det började inte så bra då Pontus skulle bära ner den gamla till källaren för en hylla ramlade ut och föll rakt på hans knä så Pontus fick ett litet raseriutbrott som brukar sluta med att han skadar sig själv ytterligare genom att slå knytnäven i väggen :) (som senaste gången resulterade i genomslagen kökslucka) :)
Sen gick vi på A6 och Pontus handlade en jättesnygg skjorta och tröja och jag hittade en okej mamma- tröja på H&M. Jag behövde verkligen nått annat än de andra få plaggen som jag kan ha just nu och på torsdag ska jag på utbildningen och ville se lite vettig ut! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar