Bloggportalen Statistik

söndag 13 november 2011

Fars dag!

Idag har det varit full rulle sen vi vaknade! Idag är det ju Fars dag och nästan Pontus första fars dag! Så därför hade jag köpt en liten fars dag present till honom, hihi:
Jättesöt body från Babykungen med trycket "Pappa är min idol", så söt! Min egen far fick ett fars-dag kort med två trisslotter.

Efter lite fars-dag frukost med äggmackor så åkte vi till K-rauta och Jula för att kolla på utomhuslampor till huset och garaget. Finns ju verkligen hur mycket som helst att välja och alla grannar har valt olika så valet blir ju inte så lätt! Vi ska nog ha spotligths över entrédörren och sedan up/down-lights på hus- och garageväggen så att det lyser upp väggen sådär snyggt.

 Sedan åkte vi till IKEA där vi åt Fars-dag middag, tre rätters (toast skagen, fläskytterfilé och chokladpudding) för endast 77 kronor! Sedan åkte vi och hälsade på Per och Jenny och sedan åkte till en av våra blivande grannar Emil och hans familj. Vi kollade hur de gjort med belysning m.m. Verkligen jättetrevliga grannar! Här nedan står Pontus på vår matjords-hög utanför huset, finns lite ogräs att plocka bort från den... Men tydligen kan man låna en maskin som samtidigt sorterar jorden från ogräs/sten samtidigt som man fördelar ut jorden. Det var en kille på inflyttningsfesten igår som berättade detta och jobbade som grävmaskinist själv, good to know! :)

Nu ska vi dricka glögg och titta på film, söndagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar