Bloggportalen Statistik

söndag 25 september 2011

Fullspäckad helg!

I fredags så kom mor och far hit och vi gick på bio och såg Jägarna 2. Den var riktigt bra för att vara uppföljare till en sådan storfilm! Efter det så gick vi till Pallas Athena och tog med oss en familjebricka hem, det var smaskens!

I lördags så var det dags för den årliga IKEA-festen, men denna gång hade vi festen för första gången tillsammans med varuhuset och det var riktigt lyckat! Festen hölls på Harrys/Sliver och the Moniker uppträdde. Temat för festen var Studio 54 men jag gick inte in för det så mycket, jag var bara glad att jag kom i någon klänning överhuvudtaget! :)

Idag har vi hjälpt Per och Jenny att flytta. Från en lägenhet på tredje våningen utan hiss så motion har man ju verkligen fått idag iallafall :)Sedan på eftermiddagen efter flytten så var vi iväg på hemligt mission som jag väntar med att berätta om.... :) :)

Imorgon är det dags för jobb som vanligt, men på eftermiddagen ska vi iväg på första träffen med föräldragruppen! Vi ska ha föreläsning 3 timmar på Ryhov, ska bli spännande!

Idag är det förresten 1 år sedan vi förlovade oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar