Bloggportalen Statistik

måndag 21 mars 2011

Låååångledigt!

Åh va gott med långledigt! Ledig lördag, söndag, måndag och tisdag! Hela lördagen gick åt till att hjälpa Jessie med flytten och lite i söndags, men nu är det klart! Nu får hon fasicken inte flytta fler gånger! :) Idag är jag och älsklingen lediga samtidigt. Typiskt nog så upptäckte Pontus igår att han hade tandläkartid idag 07:10! På sin enda lediga dag på länge! Haha, inte meningen att han ska få sova ut :)

När han kom hem så åt vi en lång frukost och sedan var vi runt och kollade möbler på Bergmans och Mio, så himla mycket fint men ack så dyrt! Men nu känns det bara onödigt att köpa något innan vi köpt hus. Sedan var vi på Zoopermarket med Ronja och hon var med inne i butiken och fick välja hundgodis, det gillade hon :) Alltid när Ronja är ute bland folk så hör man hur många kommenterar hennes olika ögonfärger, vår lilla sötnöt!

Efter det var vi och åt på Lingon, mums! Jättemysig restaurang med husmanskost, jag åt raggmunk med fläsk och Pontus åt potatismos med köttbullar. The Moniker (han som var med i Melodifestivalen med Oh my God!) var också där och käkade.

Nu blir det lite häng här hemma och sedan ska vi åka och träna! Jag ska få lite hjälp med styrketräningen av min älskling som är expert på ämnet.

I lördags var det fullmåne och det var den största fullmånen på 18 år, så längesen var det som månen passerade jorden så nära. Vi var ute och tittade på kvällen och Pontus fotade, här är några bildresultat, bilderna är tagna utanför Huskvarna på vägen mot Lekeryd:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar