Bloggportalen Statistik

lördag 20 december 2014

Tidsplanering

Jag sitter och försöker luska ut hur vi ska hinna bli färdiga med allt till julafton. Upptäckte att det bara är 4 dagar kvar haha :) Och vi har sjukt mycket kvar att förbereda med mat, julgran och klappar m.m. Det får nog bli en del nattarbete för vår del :) Pontus jobbar ju tyvärr måndag, tisdag så ingen extra tid där.

I förrgår var jag i huset ända tills midnatt och har varit där mycket under hela veckan så har fått en hel del gjort. 

Det blir lite dum timing i huset nu eftersom hyresgästen på övervåningen inte flyttar ut förrän 1 mars. Så bygget kanske får stå stilla någon tid beroende på hur fort det går nu med resten av nedervåningen. 
Hade ju helst velat hunnit byta hemska trappan till övervåningen innan vi flyttade in, för det kan nog bli riktigt skitigt. Men, men, det är som det är nu.

Planlösningen på övervåningen är svår så där får vi tänka helt nytt och får nog bygga nån typ av korridor för att få tre sovrum som man kan in i separat utan att  behöva gå genom ett rum för att komma till ett annat som det är nu.. 
Vi får bolla med snickarna, de brukar ju ha bra idéer!

Vi ska börja tömma vårt garage och vindsförråden och köra ut, det börjar ju dra ihop sig till flytt och skönt att vara ute i god tid nu när vi ändå har möjligheten att kunna flytta mycket innan.

Igår var vi hos familjen H/V på fredagsmys med julmat och massa annat gott, supermysigt! 
Även Darth Vader och spindelmannen kom förbi och hälsade på :) 

Ea har börjat försöka gå lite så smått, 4 steg är rekordet hittills! :) 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar