Bloggportalen Statistik

torsdag 9 oktober 2014

Köksbeställning, offrad mancave och Nils typframsteg

Köket är nu beställt! Flera månaders planering till ända, skönt med ännu en sak att bocka av. Kvar nu i köket är stenskiva, blandare, diskho, vitvaror, belysning, el, golv, kakel och färg, så än är det ju en hel del beslut kvar! :) Men vi är en bra bit på väg! Även de små segrarna måste firas :)

Men nu måste vi också sätta fart med badrumsplaneringen som är långt ifrån klar. Vi har insett att vi behöver en större tvättstuga så ytterligare ett litet rum i utbyggnadsdelen får stryka på foten och offras till förmån för tvättstugan. Så utbyggnadsdelen kommer bestå av badrum, tvättstuga, skafferi och groventré. Pontus handladdningsrum får vi ordna någon annanstans i huset, eller så glöms det bara bort helt enkelt haha! Nejdå, han ska få sin "man-cave"! :) Lycklig man, lycklig fru eller hur är det man säger..?? :)

Förresten, vi började dagen med brunch på Ikea, 39 kr för ägg, bacon, köttbullar, korv, frallor, ja allt möjligt gott! Ikea är fantastiskt alltså! :)

Nils gjorde delvis framsteg idag gällande att släppa Linnea nära sina leksaker. Vi satt och staplade klossar när Ea kom krypandes och ville vara med. 
Då säger Nils: "Kom Ea, alla får plats". Jag höll på att typ sätta en kloss i halsen av förvåning haha! Men min förtjusning varade inte länge då Ea nuddade en kloss och Nils röt till och skrek åt Ea att hon inte fick röra klossarna. Så hon fick plats men fick inte röra något, rolig deal.. Nåväl, denna "mina saker- fas" går väl även den över snart..!


Här blir badrummet/tvättstugan. Här ser man även hur många dörrar som får plats på minsta möjliga yta...! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar