Bloggportalen Statistik

onsdag 17 september 2014

Fart och fläkt

Idag har det varit full rulle från tidig morgon tills nu. I förmiddags skulle vi åka till Knois för att hämta kräftor. Nils var uppe vid 07:30 men Linnea bara sov och sov. Trots att hon somnade innan 21 igår så fick jag väcka henne kl. 10 då vi var tvungna att åka (!), en morgontrött tjej! Inte mig emot, hoppas att även Nils kan slå in på den vägen! :) 

Linnea sover hela nätterna och har gjort i princip varje natt sedan hon kom, en anledning tror jag är att hon inte använder napp. Hon suger ju på sina fingrar som hon aldrig kan tappa bort :) i och för sig så äter hon inget heller nattetid och har nästan aldrig gjort. Annat var det med Nils, han åt ju typ var tredje timme även på natten läääänge, minst fram 9-10 månader iallafall.

Väl i Knohult så fick Nils åka traktor med farfar, woho tyckte Nils!
Däremot var det inte lika woho att åka hem igen, det tog en bra stund innan vi lyckades få in honom, puh.

När vi kom hem så kom Jenny och Alice en stund efter. Och därefter kom mor och far och sen kom Per och Pontus, många besök idag! :) Nils satt och lekte med en bil i soffan då han helt plötsligt somnade, såg lite roligt ut haha :)

Tillsammans med Per, Jenny och Alice käkade vi middag. Nils, Alice och Linnea lekte så fint ihop, tripp trapp trull :) Alice biljerade även med att ta några steg på egen hand idag!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar