Bloggportalen Statistik

fredag 5 september 2014

Besök hos doktorn

Nils har nu äntligen gjort sitt pricktest hos doktorn. Det visade att han är väldigt allergisk mot katt, reagerade väldigt lite på hund och visade ingen allergi mot häst! Skönt att det bara är katt iallafall. Och på landet håller ju många på med hästar och chansen är ju stor att han blir förtjust i en hästtjej om några år och då skulle det ju vara lite besvärligt om han då har hästallergi haha! :) Efter doktorsbesöket så blev det självklart glass för lillkillen som varit så duktig!

Linnea lilla skruttan har varit väldigt gnällig idag på grund av sina kommande tänder. Så nu innan läggdags så gav jag henne alvedon för natten. Förberedde mig på det värsta för Nils har ju alltid varit så himla svår att ge någonting överhuvudtaget men Ea slickade glatt i sig och hade nog kunnat dricka hur mycket som helst! Tänk vad olika barn kan vara :)

Imorgon väntar storstädning inför söndagens visning! Och annons på huset kommer i JP så förhoppningsvis lockar det till sig någon ytterligare spekulant! Håll tummarna hårt för oss nu! :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar