Bloggportalen Statistik

torsdag 28 augusti 2014

Playdate och möte med snickare/rörmokare

Igår kom Johanna och barnen hit på förmiddagen och barnen pysslade och sprang ut och in. Alltid så kul att ses, tiden rusar alltid förbi :) Vi käkade lunch och gjorde sedan gröna smoothies till mellanmål. Johanna gav tummen upp för dem, trots att de ser lite läskiga ut haha! Jag tycker att man får en sån himla go energikick av dem, mycket bättre än kaffe. :)

När Johanna och kidsen åkt hem kom Pontus hem från jobbet strax efter. 
Då packade vi in oss alla i bilen direkt och for ut till Knois. Farmor passade barnen medan vi hade möte med snickare och rörmokare i huset. Mötet gick bra och vi har nu kommit ytterligare en liten, liten bit på vägen. Nu härnäst ska Ola (snickaren) boka in ett möte med H-fönster som också ska komma och titta på huset fönster och sedan måste vi lägga en beställning på nya fönster till köksdelen eftersom det ofta är 6 veckors leveranstid på sådana fönster. 

Eftersom huset är såpass gammalt så är fönstren för låga för dagens köksbänkar, så då måste vi höja upp fönstren och således köpa nya fönster. Och det är väldigt viktigt att vi får fönster som passar in med de övriga fönstren på huset som vi inte kommer byta nu på en gång.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar