Bloggportalen Statistik

tisdag 12 augusti 2014

Installerade på Lysingsbadet

Bilresan igår gick bra men vi var ju glada för att vi bara skulle åka 15 mil och inte längre än så! Ganska drygt att åka och dra på en husvagn med två små barn där bak. Nils sov bara 40 minuter och sen vill han underhålla sig med annat än att sitta stilla i en bil. Men tack vare modern teknologi (IPhone) så höll han sig lugn tills vi var framme.

Väl framme så var vi alla väldigt hungriga så vi uppsökte närmsta restaurang på campingen innan vi tog itu med förtälts-bygget! Sedan åkte jag och Nils "Lysses Tåg" som åker runt på hela campingen och Pontus började sätta upp förtältet medan vi var borta. Han fick hjälp av en snäll granne som erbjöd sin hjälp! Så när jag och Nils kom tillbaka så hade de hunnit väldigt långt, skönt! Tänk vilken tur att det finns så snälla och hjälpsamma människor! Det var för övrigt bra att åka tåget första dagen så man fick en överblick över hela campingen, det är ju inte litet direkt! :) 

När förtältet var på plats så lagade vi middag och sen har Nils varit ute och cyklat, känt på havet, tittat på fiskar och lekt. Han har redan fått en ny kompis som bor granne med oss, de är lika gamla och har ett gemensamt intresse: traktorer. Haha! Så de lekte ända till 20:30 då det fick bli läggdags för Nils.

Värmen hade vi inte satt på i husvagnen så det blev ju rätt kyligt, så värmen åkte på i morse! :)
Nu är vi på väg till Astrid Lindgrens Värld, idag kunde det komma regnskurar i Västervik men inte i Vimmerby så då passar vi på och åker dit!




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar