Bloggportalen Statistik

torsdag 8 maj 2014

Tredje och sista datorn paj

Jahopp. Då var även vår tredje, och sista, dator trasig. Vår stationära Mac gick sönder precis innan vi flyttade till huset. Något med bildskärmen så man ser bara massa pixlar i förgrunden, i övrigt verkar den fungera. Min laptop gick sönder för några månader sedan när Pontus satt och åt morgongröten vid den. I ett obevakat ögonblick så hade Nils vänt tallriken upp och ned, på datorn. Och nu gick även Pontus laptop sönder, den ville bara inte starta helt plötsligt. Mycket märkligt. Så nu får vi antingen försöka laga någon av datorerna eller köpa ny. Skulle vara som på jobbet att man kunde ringa till en Jimmy när datorn inte gör som man vill :) 
Tillsvidare får jag blogga via mobilen, brukar göra det ganska ofta ändå eftersom den har man alltid med sig. Dessvärre brukar texten kunna bli konstig med olika storlekar på styckena m.m.!

Nils somnade igår vid 20 efter att inte att sovit något på dagen. Men vaknade på natten och kom in till oss. Idag har han inte heller velat sova middag så det är nog en övergångsperiod nu som kan bli lite jobbig. Från 17 fram till läggdags blir det ju lite kinkigt..! Men skönt nu om han kan börja somna tidigt på kvällen så man får den för sig själv.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar