Bloggportalen Statistik

fredag 18 april 2014

Från Thailand till Antarktis

Igår var vi middag hemma hos Madde och Glenn. Vi åt grillat för första gången i år, mums!! Och en särskild eloge till Glenn som grillade utomhus i 6 plusgrader, blåst och regn haha! :) Det var så konstigt för när vi åkte hemifrån så var det 14 plusgrader och strålande sol så jag hade klänning och Nils hade solhatt. När vi kom fram så var det 6 plusgrader, blåst och regn, brr! Att det kan skilja så i väder på bara 4 mil!

Madde och Glenn har ju två katter men Nils reagerade inte mot dem. Och nu var han ändå lite förkyld och då brukar man väl vara ännu känsligare för allergi så det var lite konstigt! Och dessutom hade vi glömt pyjamas så han sov i samma kläder som han hade där, men ändå ingen allergi! Väldigt skönt iallafall, då finns det åtminstone några katter som han faktiskt tål. :) 

Nils fick lite överskottsenergi efter middagen och sprang runt som en tok och rev ner både kaffekoppar, glas och gud vet allt! Det är det som är så jobbigt när man är hemma hos andra som har en normal inredning haha, Nils river ner allt! Vi har ju inte kunnat ha prydnadssaker framme sedan Nils började gå... :) Undrar just när man kan ha sånt framme igen!

Linnea satt stilla och tyst, tittandes på sin stormiga storebror.. Precis som vanligt :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar