Bloggportalen Statistik

söndag 20 april 2014

En milstolpe på påskafton

Igår hade vi ju påskmiddag här hemma. Tyvärr så var Jessie sjuk i feber och förkylning så hon och Anders stannade hemma, så tråkigt! Men de får komma hit och grilla nån dag istället. Innan Nils mormor och morfar kom så var vi ute och trampade trehjuling. Nils kan trampa jättelångt och vill inte vända hemåt på ett bra tag haha :) Som vanligt så blir han ju jättearg när man försöker vända om så det är bara att låta han hållas tills han själv vill vända hemåt. 

Senare på kvällen när vi sitter och äter dessert så kommer Nils gåendes på tå och vill ha pottan, Pontus springer och hämtar pottan och Nils sätter sig och klämmer ut världens största bajs! Första gången han bajsar på pottan, och det gjorde han framför sin mormor och morfar på självaste påskafton hihi. Och vad stolt han var, han fick ju applåder och stående ovationer för sin prestation haha! 

Nils fick påskägg av oss och av sin mormor och morfar. Han gillade Babblarna- boken jättemycket och det var ett memory-spel med också. I morföräldrarnas påskägg fick han såpbubblor, alltid populärt! :)

Påsken är ju egentligen den ultimata högtiden! Det är samma mat som på jul, mums! Men det är fint, skönt väder och ingen stress med massa julklappar m.m. Mer påsk åt folket!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar