Bloggportalen Statistik

tisdag 25 mars 2014

Linnea i arbetslivet

Idag var jag och Linnea och hälsade på jobbet en sväng! Linnea fick en massa fina kläder, så snällt!! :) Efteråt åkte vi hem och Linnea käkade, sen for vi iväg och hämtade Nils. Det var en glad men trött Nils som mötte oss! De hade varit ute på promenad idag och även fått titta på en brandbil! Det ligger en brandstation nära så idag hade barnen fått gå dit och titta på brandbilar, väääldigt häftigt tyckte Nils :)

Väl hemma så var Nils hyfsat lugn och satt och lekte för sig själv medan jag lagade middagen. Lagade köttfärssås av vildsvin idag, och det blev supergott! Nils åt två stora portioner, så klart godkänt! :) Såg att de sålde vildsvinskorv på Statoil, lokalt kött också. Kul att det börjar bli poppis!

Efter middagen så åkte vi alla till IKEA, nytt försök idag! Igår så skulle jag och barnen åka dit efter förskolan tänkte vi men bakluckan på bilen gick inte att öppna (dags för bilbyte snart!!) så jag fick ta Nils i handen och bära Linnea i bilbarnsstolen, syskonvagnen var ju inlåst i bilen... Nils var sjövild så vi lyckades bara ta oss in och sen mutades Nils med en korv med bröd så vi kunde lämna tillbaka en sänghimmel som återkallats p.g.a. strypnings-risk! 
Vi träffade på Karin och hennes dotter och hon såg nog att jag hade full sjå med att hålla ordning på Nils haha! :) 

På kvällen lyckades Pontus få ordning på bakluckan så den går att öppna som tur var!

På IKEA ikväll så handlade vi nya lakan och gardiner till Nils rum!

Linnea på jobbet
Presenter från arbetskamrater!

Nils busar loss på IKEA
Tittut!

Smidiga dra på- lakan och heltokiga gardiner till Nils rum :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar