Bloggportalen Statistik

måndag 24 februari 2014

Utelek

Igår passade vi på att ta en promenad i vårvädret och det fick även bli lek på lekplatsen. Vi promenerade med varsin vagn, mycket smidigare än att dra syskonvagnen. Särskilt när man går i skogen :) Vad skönt nu när februari snart är förbi och våren känns som om den är på ingående. Hoppas nu bara att det inte blir något bakslag så vi får tillbaka vintern! 

Nils gillar att köra runt på Linneas vagn, men ibland vill han köra den nedför ett dike eller dylikt, hmm..! :) Man får vara på sin vakt när den gäller den unge herrn i familjen!

Idag kom Johanna och Vincent hit vid lunch efter att Johanna hade varit på kontroll på MVC. Nu är det inte många dagar kvar tills bebisen är här! Johanna hade med sig kycklingsallad från Max, tycker den är himla god! Även lite gofika hade hon med sig :)

Jag åkte och hämtade Nils på förskolan vid 14 och Linnea kunde stanna hemma med Johanna och Vincent. När vi kom hem så lekte Nils och Vincent och vi var även ute och lekte. Härligt nu när man kan vara ute utan att frysa häcken av sig!













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar