Bloggportalen Statistik

lördag 8 februari 2014

Febrig skrutt

Haha tittar på reprisen av Äntligen helg! och på förskolan där så möts en mamma av skylten "Nu går det herpes på förskolan" haha :) Det får man väl hoppas att vi slipper på vår förskola hihi. :)

Stackars Nils hade hög feber i natt och har fortfarande feber och är väldigt snorig. Men han är pigg ändå konstigt nog och har lekt för fullt idag. Han blev jätteledsen när Pontus åkte innan, och han blev jätteledsen när hans bil åkte åt fel håll än vad han hade tänkt m.m. så han är allt lite överkänslig p.g.a. febern hihi :)

Han somnade fort innan efter lunch och har sovit nu i snart 2 timmar så jag överväger att gå upp och väcka honom.. Men samtidigt så behöver han ju sova nu när han är sjuk så kanske bäst att han får sova tills han vaknar. 

Erik fick förhinder idag och kunde inte följa med Pontus till Ullared, men Pontus föräldrar följde med istället. Ska bli kul att se vad Pontus kommer hem med för fynd! Inköpslistan blev extremt lång, vi kom på att Nils behöver vårjacka m.m. och vi passar även på att fylla upp Linneas garderob som är väldigt tom. Gekås barnkläder ska ju ha blivit bättre i kvalitén har jag hört så det får bli upp till bevis! Förr var kvalitén riktigt dålig tycker jag och då är det ju inte så kul även om det är billigt..! Nåväl, vi får se hur kläderna håller sig nu :)

Svårt att tro att den här lekande killen har mer än 39 graders feber!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar