Bloggportalen Statistik

onsdag 23 oktober 2013

Nils första "utvecklingssamtal"

Igår kväll var vi på "utvecklingssamtal" för Nils på dagis. Nils var hemma med sin farmor under tiden. Nils pedagog visade en massa bilder på Nils första tid på förskolan och vi fick utvärdera inskolningen m.m. Kändes jättebra att få tid i lugn och ro och bara prata Nils! Nils pedagog berättade om saker som Nils gillar att göra och hur han fungerar i gruppen, jätteroligt att höra om! 

Igår var Nils på dagis igen men Pontus slutade tidigare och hämtade honom, för han hade sovit ganska dåligt på natten så vi var osäkra på om han skulle orka en heldag på dagis.

Idag har han också varit på dagis och är nu helt frisk, förutom en jobbig hosta han har fått på natten stackarn. Men han har sovit med oss så vi har kunnat se till att han ligger högt med huvudet.


I måndags kväll var jag på Pompdelux- party hemma hos Emma. Fick då även träffa lilla nyfödda Loui för första gången! Gissa om jag fick ett stoooort bebissug!! Han var så söt och så liten, kan inte fatta att Nils en gång har varit så liten. Tänk vad man glömmer fort! På partyt handlade jag superfina kläder till Nils, jag älskar verkligen kvalitén på Pompdelux kläder. Nils fick en mysig jumpsuit, en supermjuk skön pyjamas och en söt farfarströja. Längtar till kläderna anländer på posten!

Nu blir det sängen strax, klockan är ställd på morgonjour-tiden: 04:20! 

Pyjamas

Jumpsuit

Farfarströja






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar