Bloggportalen Statistik

onsdag 9 oktober 2013

MVC

Idag hade jag tid hos MVC. Jag lämnade blodprov, kollade blodtyck, blodsocker och lyssnade på bebis hjärtljud och mätte magen! Så roligt att lyssna på bebisen och den var sjövild där inne och sparkade som sjutton när barnmorskan skulle mäta magen. Hjärtljuden var bra och bebis kurva likaså. 
Vi jämförde mot Nils kurva och de låg exakt lika! Då börjar jag fundera på om det kanske är en liten pojke i magen även denna gång.. Hmm, ja det får vi snart se!

Igår hittade Pontus en syskonvagn på Blocket som han ringde på. Det är en Mountain Buggy Urbam Jungle Duo årsmodell 2010. Den såg ut att vara i jättefint skick, dock lite solblekt. Men det bästa var att det bara ville ha 1500 kronor för den! Kruxet var dock att den fanns i Kungsbacka men Pontus ringde sin syster i Göteborg och de kunde hämta vagnen! Men oturligt nog så var deras stora BMW på verkstaden så de hade bara sin lilla cabriolet, där det inte får plats en syskonvagn. Men Pontus ringde till annonsören och han hade sitt kontor nära där Frida och Mathias bor, så han kunde svänga förbi dem idag. Vilket flax, och vad snällt!

Så nu har vi blivit med syskonvagn, woho! :) Vagnen är nyservad på Babyproffsen och liggdel ingick, låter nästan för bra för att vara sant för det priset..!






2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att fynda vagn! Superbra ju. Tänk.. snart är ni fler! kram

    SvaraRadera