Bloggportalen Statistik

tisdag 17 september 2013

Vredesutbrott

Idag när jag hämtade Nils på dagis vid 16 så var de ute och lekte. Nils hade sin gallonisar över de vanliga byxorna och regnstövlar. De hade haft skördetema idag och varit ute och fått känna och klämma på en massa olika grönsaker och rotfrukter och hade haft lekar med "skörde-tema". Imorgon ska de tillaga något av skördefrukterna, spännande. :)

När vi skulle gå hem så skulle vi bara in och byta skor och ta av gallonisarna. Då fick Nils ett sånt vredesutbrott! Han vägrade ta på sig sina vanliga skor och bara slängde sig på golvet och gallskrek! Jag blev helt chockad, vredesutbrottet kom så plötsligt och för ingenting. Så det slutade med att vi fick åka hem i gummistövlarna.. :) Sen var han som vanligt igen, tack och lov! Undrar om detta var någon första "dagis-kris" för lille Nils?? Eller så var han bara trött stackarn.

De hade gjort smoothies idag till mellanmål på dagis, fröknarna sa att Nils hade druckit två stycken stora glas, han fullkomligt älskade det! Så det får vi ta och göra hemma i helgen, smoothies är ju gott för en annan också och vi har ju en mixer som bara står och skrotar.

Ikväll kom Pontus hem så pappan och Nils tog igen lite tid medan jag åkte på "blöjturné", det var 50:- rabatt för 2 stycken blöjpaket på både Willys och Coop Forum så jag passade på att fylla på blöjförrådet. Dessutom så får man nu 400 poäng per blöjpaket i Liberoklubben, i vanliga fall får man ju bara 100 poäng per paket så det är ju ett riktigt bra erbjudande!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar