Bloggportalen Statistik

torsdag 1 augusti 2013

Fläskfilégryta

Här kommer den goda fläskfilégrytan som är enkel att göra och kan serveras med tagliatelle, ris, stekt/kokt eller pressad potatis. 

Ingredienser:

4 port.


  • 1 fläskfilé
  • 3 dl grädde
  • 1 burk champinjoner eller färska champinjoner
  • 1 köttbuljong
  • 100 g ädelost
  • persilja


Stek fläskfilén. Häll på grädden, lägg i ädelosten, champinjonerna och köttbuljongen. Låt koka ihop 10-15 minuter. Garnera med persilja.
Servera med tagliatelle, ris, stekt/kokt eller pressad potatis och en god sallad. 

Smaklig måltid!

2 kommentarer:

  1. Ska filén vara i skivor lr småbitar? /Lina

    SvaraRadera
  2. Jag skar den i bitar lika stora som en femkrona- ungefär, så det blir lagom att äta och inte så mycket att behöva skära :) MVH Linda

    SvaraRadera