Bloggportalen Statistik

lördag 3 augusti 2013

Brie, lufttorkad skinka och rosévin- för gravida!

Jag säger som Nils om middagen hos Jenny och Per i Värnamo igår: Mmmm!

Jenny hade gjort tapas, och de var dessutom gravidanpassade eftersom Jenny själv är höggravid och ska föda om ca. 4 veckor.

Så det var brieost gjord i ugnen, så att alla eventuella bakterier som är farliga för gravida inte längre finns. Och om det är något som jag saknar som gravid så är det brieost så detta var ju helt underbart att få njuta av!
Sedan var det även lufttorkad skinka som hon förvarat i frysen just av samma skäl som den ugnsvärmda brie, så det kunde jag också äta!

Sen var det även baconinlindade dadlar, olika sorters salami, portobellosvamp fylld med ost, chilimarinerade räkor och en hel del massa annat gott!
Som pricken över i:et: alkoholfritt rosévin som var fantastiskt gott!

Ni hör ju, detta var en middag från himmelriket för gravida!! och för vem som helst annars också såklart, men lite extra för oss med bulle i ugn som saknat brie, lufttorkad skinka och rosévin. :)

Till efterrätt bjöds vi på en jättegod cheesecake med hallon och fläder.

Mästerkocken Jenny går inte av för hackor hon! Vi sa det att om vi ska toppa denna middag så får vi hyra in en kock och låtsas att vi lagat maten själva, precis som i ett Solsidan- avsnitt.. :)




På väg hem så kom den här bilen åkandes framför oss! Lite otippat :)


1 kommentar:

  1. Tack för allt fint beröm! Och tack för aladdin-asken, den kommer inte överleva veckan...

    SvaraRadera