Bloggportalen Statistik

lördag 20 juli 2013

Traktoråk, kossor och glass

Vi struntade i att åka till Adelöv eftersom det var rätt långt att åka och risken att Nils skulle bli kinkig var rätt stor så vi stannade kvar en stund i Knohult efter att svärföräldrarna åkt. Vi åkte traktor och tittade på kossorna. Sedan åkte vi hemåt och stannade till i Lekeryd och köpte glass. Då kom även Michaela, Jonas och Olle dit så vi fikade på glassen tillsammans. 

Efter att Nils ätit upp sin piggelin så blev han jättekinkig så vi fick bege oss hem. Vi blev oroliga för att han hade ont i öronen och att det var därför han var kinkig. Vi har spekulerat i om hans sjukdom som han haft kan ha varit öroninflammation, för många av hans symptom han har haft har stämt in på det. Och vi läste att 4 av 5 barn får någon gång öroninflammation innan 2 års ålder, så vi var lite oroliga över det. 

Men när vi kom hem så svepte han en 300 välling så han var bara hungrig som tur var. Han åt mycket middag vid 16 så antagligen är hans aptit rejält tillbaka och han kanske måste ta igen den mat han har missat nu när han har varit krasslig. :) Sedan var vi ute i trädgården och lekte och sedan fick Nils ta ett välbehövligt bad.

Nu har Nils somnat och jag har hällt upp ett glas med iskall alkoholfri cider, det är ju trots allt lördag kväll :)

Godnatt mina vänner!


Nils och farfar i farmors dill-odling, 1,5 meter hög dill!!


Nils får provköra



Muuu! säger Nils- och kossorna

Lekeryds-glass

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar